Prodej srubu 3+1, o velikosti 137m2, pozemek 1083m2, v obci Klokočov, Slovensko

Prodej srubu 3+1, o velikosti 137m2, pozemek 1083m2, v obci Klokočov, Slovensko
10 560 000 + provize včetně právního servisu Ukázat na mapě Mám zájem

Popis nabídky

Nabízíme Vám k prodeji krásný srub uprostřed přírody v blízkosti Sudoparku, v malebné krajině Slovenska v obci Klokočov, (7km od Českých hranic). Srub má dispozici 3+1, (2x čtyřlůžkový pokoj s vlastním sociálním zařízením + rozkládací gauč pro 2 osoby ve společenské místnosti). Součástí srubu je 60m2 terasa, pod polovinou plochy terasy se nachází uzamykatelný sklad. Srub se nachází na vlastním pozemku o velikosti 1083m2. Dominantou srubu je atypický stůl v podobě studny s kovaným světlem ve tvaru vědra na rumpálu a také krb. Veškerý nábytek, včetně dveří je z masivního dřeva, nábytek a vybavení je součástí prodeje. Srub je k celoročnímu využití, takže zde naleznete jak klid, tak i zázemí různých aktivit v každou roční dobu. V blízkém areálu naleznete venkovní vytápěné koupací kádě - čertova lázeň, jeden chladící sud zabudovaný v zemi se stálým průtokem horské vody, tenisový kurt, dětské hřiště, ohniště atd.
Srub je doposud využíván k rekreaci pro turisty a pro soukromou rekreaci. Více informací a žádost o prohlídku požádejte u makléřky na telefonu nebo emailu.

Lokalita: obec Klokočov, leží na severozápadě Slovenska, u hranic mezi Českou a Slovenskou republikou, mezi pohořím Javorníky a Moravsko- slezkými Beskydami. Slovenská, a nebo Česká strana jsou místa plné krásné přírody, turistických, cykloturistických tras, lyžařských středisek, běžeckých drah.
Obec Klokočov má vrchovitý až hornatý charakter s nadmořskou výškou 508 až 1061 m. Dominantou Klokočova je Národní přírodní rezervace Malý Polom, Klokočovské skálie a Polkova, Vidiecká památková zóna – osada Kršie. Obec Klokočov disponuje základní občanskou vybaveností, v obci jsou potraviny, kostel, škola a obecný úřad.

Turistické a sportovní zajímavosti okolí: region Kysuce nabízí přibližně 500 km značených turistických tras, 450 km cykloturistických tras, blízké lyžařské střediska: Makov, Ráztoka, Snow Paradise Oščadnica a na české straně máme v blízkosti Ski Bíla, Ski Par Gruň. V letních měsících kromě výletů, svoje chvíle můžete využít u vodní nádrže Šance, přehradě Morávka a nebo u Oravské přehrady. V okolí se nachází aj místa, kde může Vaše rodina vyplnit svůj čas jízdou na koni, bobových nebo lanových dráhách.

Informace o nabídce

Lokalita
Okres
UliceKlokočov
č. domovní / č. orientačníSkryto
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky17035
Datum aktualizace23.10.2023
Poloha objektuSamostatný
Druh objektuDřevěná
Umístění objektuPolosamota
Dispozice3 pokoje
VybavenoAno
Zastavěná plocha m2137
Užitná plocha m2130
Plocha parcely m21083
Plocha terasy m260
Počet teras1
ElektřinaElektro - 400 V
OstatníSociální zařízení
StavbaRekreační chata
TopeníLokální elektrické, jiné
KomunikaceNeupravená
Počet sklepů1
Rok kolaudace2019
Počet podlaží objektu2
Popis objektu
Typ domuPatrový
Stav objektuPo rekonstrukci
VodaVoda - zdroj pro celý objekt
OdpadJímka
Průkaz energetické náročnosti budovy
Vyhláška264/2020 Sb.
Nabídka se nachází na ulici Klokočov. Pro upřesnění adresy kontaktujte makléře.

Máte zájem o tuto nemovitost?

*
*
*
fname: phone: